Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2014 11:07 - Шоколадово червило за по-мургавите дами
Автор: nbamb Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 466 Коментари: 0 Гласове:
0



Както е известно от древността червилото за жените се превърна в символ на красота и женственост. Към днешна дата в чантата на всяка жена, независимо от възрастта, може да се намери червило, в някои случаи повече от едно. Забелязват се дори много млади момичета, чиито устни са покрити в ярки, в някой случаи фрапиращи тонове.

Червилото се използва не само, за да придаде на устните интензивен цвят, но и също така за овлажняване и мекота, помагайки да избегнем преждевременното стареене.

Нека първо да анализираме основата на червилото

В основата обикновено се добавя естествен пигмент, омекотяващи масла и компоненти, които придават здравина и блясък.

Мехлемите за устни

Употребяват се много мехлеми за устни, особено през по-студените сезони, за да не се получат болезнени пукнатини. Придават комфорт, успокояват вашите устни, предпазвайки от дехидратация, карайки ви да се усмихнете.

  Избора на червило и правилния избор според цвета на кожата

При избора на червило, проверявайте неговия състав, в който задължително трябва да има по-голямо количество восък.
Преди да изберете правилния цвят на червилото, което правилно ще подчертае красотата на лицето ви, е необходимо правилно да определите своя цветотип.
Ако имате тъмна кожа, изберете червило в ярки тонове. Гланца за устни е от съществено значение при дневния грим в този случай. Ако се радвате на светла кожа, изберете червило с по-естествен нюанс (розов, бежов). Бледо розово и праскова са подходящите тонове за дневен грим, а за вечерта – лилаво, корал. Излишно е да ползвате тъмни, наситени тонове, които ще ви правят доста предизвикателна. Ако цветът на кожата ви мургав, изберете нюанс на шоколад или същите нюанси, но със златен блясък. В този случай избягвайте червила с оранжеви и жълто-червен цвят. Ако не принадлежите към нито една от горепосочените групи изберете червило, което да съвпада с цвета на косата и кожата ви.
Така както пробвате дадена
дреха в магазина преди да я закупите, по същия начин е желателно преди покупка на червило е необходимо да го пробвате в магазина. По този начин ще може да определите начина, по който се нанася по устните ви, как се изтрива и подходящо ли е за вас.


KOZMETIKA.NET

 



Тагове:   кожа,   цвят,   избор,   червилото,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nbamb
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 220262
Постинги: 308
Коментари: 6
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930