Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2015 09:35 - Кога си струва да спестявате и кога да харчите?
Автор: nbamb Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
1



  Тайната на шопинга е да купуваш евтино, а да изглеждаш стилно – ето как!

 

Понякога е трудно да прецените струва ли си да купувате някоя скъпа дреха или аксесоар или дали е инвестиция да купите нещо, което много ви харесва, но е с учудващо ниска цена?

В такъв случай, винаги се обръщаме за съвет към специалистите като стилисти или приятелки, които успяват да са винаги стилни и добре облечени, въпреки че знаем, че не разполагат с много средства за това.

Лилиана Васкез е дамата, която стои зад сайта CheapChicas.com, посветен на достъпната мода и на това как да бъдем едновременно пестеливи, но модерни. Тя често участва в телевизионни предавания и в рубрики на списания, за да съветва как точно да купуваме дрехи и аксесоари, без да страдат финансите ни от това.

 

Една от най-болезнените теми за всеки е за кое си струва да харчим и от кое можем да спестим. Прочетете съветите на Лилиана Васкез и се опитайте да следвате повечето от тях. Убедени сме, че ще има полза.

Струва си да похарчите за:

За нещо, което ще носите дълго и ще износвате с удоволствие. В зависимост от това какъв начин на живот водите, това може да бъде костюм или обемна чанта.

За хубав деним – понякога цената на едни дънки е трудна за преглъщане, но често денимът им е толкова качествен, че с времето износването им ги прави все по-хубави, а те самите се превръщат в класика, която запазва цената си за дълго. Освен това винаги спасяват стила ви – с токчета, с гуменки, с фина риза, с тишърт – стиловете с качествените хубави дънки са разнообразни.

За неща, които ви пасват като ръкавица – когато дреха или обувки са перфектните за вас, те никога не са скъпи.

За неща в класически цветове – неутралните нюанси, както и цветове като черно и бяло са вечни и винаги ще ви правят елегантни и стилни.

За качествена връхна дреха – едно палто от кашмир е инвестиция за цял живот. Освен ако вече нямате такова, завещано от стилната ви баба.

За обувки в универсални цветове, за класически балеринки и черни сандали с ниска подметка.

За дамска чанта от качествена материя в неутрален цвят.

За хубав часовник с метална верижка.

За качествено бельо, което е основата на останалите дрехи, с които сте облечени. Струва си също да похарчите пари за бельо, което подобрява формите ви и стои дискретно под дрехите.

Спестявайте от:

Неща, които сменяте често като чорапогащници и чорапи.

От модерни бижута, които са част от актуална тенденция – те имат кратък живот в модата и е по-добре да разчитате на финалните разпродажби, ако наистина сте си харесали такъв аксесоар. Разбира се, тук има и изключения.

От колани, които носите само за да стегнете талията си, да придадете форма на някои дрехи, да направите една проста композиция да изглежда по-сложна. Дебелината и цветовете на коланите се променят често в модата, затова не се старайте в тази инвестиция.

От ярки и цветни елементи – след по-малко от година ще сте се наситили и на цвета, и на дрехата. За разлика от класическите цветове, ярките нюанси идват и си отиват много бързо.

От неща, които не се вписват в ежедневието ви. Колкото и да са красиви и стойностни, няма да може да им се радвате, което обезсмисля присъствието им в гардероба ви.

От бански костюми – те са изложени на слънце и солена вода, което ги изхабява много бързо. По-добре инвестирайте в повече и различни горни и долни части, които да комбинирате.




Люба Вангелова Tialoto.bg





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nbamb
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 220163
Постинги: 308
Коментари: 6
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930