Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2014 14:50 - АЛИАНС на Модния Бизнес - АМБ и НБАМБ
Автор: nbamb Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 451 Коментари: 0 Гласове:
0



Дейността на АЛИАНС на Модния Бизнес - АМБ и НБАМБ е да организират различни събития. Предимно МОДНИ : ревюта, дефилета, курсове, конкурси, конференции, семинари, фото-сесии и много други модни проекти свързани както с работещите в модния бранш фотографи, модели, агенции, стилисти, гримьори, коафьори и други, така и със студенти изучаващи сферата на модата и други заинтересовани с цел трупане на опит, работа в екип, показване, доказване, и тн.

АМБ има голям опит и в организацията на други събития и дейности като: СВАТБИ, ПАРТИТА, ТИМ БИЛДИНГ, КУРСОВЕ, КОНКУРСИ, ТЪРГОВЕ, ТУРНИРИ и много други събития..

Към дейността си АМБ има и СЧЕТОВОДНИ и ЮРИСТКОНСУЛТ услуги и съдействие. Правна защита - АДВОКАТ. Съдействие при проблем с топлофикация .Уеб Дизайн, РЕКЛАМА в интернет и не само, пред печат и печатна - реклама. Дизайн и изработка на ВИЗИТКИ, ФЛАИЕРИ, КАТАЛОЗИ, КАЛЕНДАРИ и др. Предлагаме и заснемане на събития, персонални професионални ФОТО-СЕСИИ и кадри на хора, животни и предмети, както и ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ.. Разполагаме със собствено фото студио. Предлагаме и фото студио под наем 15лв/час (при минимум 4 часа)..

Екипа на АМБ е с дългогодишен опит в сферата и с много идеи!

 

Както и :
Развитие на научната дейност в областта на Модната индустрия. Финансово икономически анализи и прогнозиране на развитието на фирми и корпорации, в образователна и квалификационна дейност-покупка на суровини, материали и стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, външно и вътрешно-икономическа дейност - внос, износ, обменни, бартерни, компенсационни, консигнационни, лизингови и други сделки, електронна търговия, рекспорт, спедиторска и транспортна дейност, търговско представителство и посредничество, информационни, консултантски, маркетингови, импресарски, рекламни преводачески и други услуги, издателска дейност, проектантска инженерингова научно изследователска дейност, експертни оценки, изграждане и експлоатация на магнитни, оптични и електронни системи и мрежи: информационни, комуникационни системи и технологии, информационна сигурност, интернет доставчик, извършване на услуги по използване на интернет и информационните технологии, анализ, проектиране, разработване и внедряване на софтуерни продукти, изработване на интернет приложения и дизайн на уеб страници, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона .


Дейността на Национален Браншови АЛИАНС на Модния Бизнес - НБАМБ е както да изсветли модни бизнес в страната ни и наложи точни и ясни критерии за работа в него, така и да регламентира професията МОДЕЛ (според закона), както и всичко свързано в модата подобно на АМБ. За по пълна информация, моля прочетете УСТАВ-а ни!

НБАМБ е създаден от хора – фигури работещи в Модния Бизнес от години.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nbamb
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 217949
Постинги: 308
Коментари: 6
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031