Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2014 11:47 - Топ 10 на най-добрите дизайнери в света
Автор: nbamb Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 287 Коментари: 0 Гласове:
0



В света на модата, стил и красота - интересен, вълнуващ и впечатляващ, той привлича хиляди мъже и жени, много искали в него да се окаже, и да стъпи на дълги години, но само малцина от тях са успешни.
Модни  дизайнери, които са успели да се превърне в истински авторитети за много представители на нежния пол, са изминали дълъг и дълъг път на себереализация, понякога неразбиране и критики, но в резултат на това, се оказаха на най-отгоре модерен елит.
Своите творения - това е светът на шедьоври, които вече сте влезли или още ще останат в историята, ще бъде запомнен за години напред и ще доведе до екстаз, отново и отново, чрез създаване на специални и уникални колекции.

Повечето от тях не просто са доказали своите творчески способности, взобрались на Олимп слава и натрупали една фантастична кариера, но и са собствени домове мода. Те всяка година радват ни с нови колекции на дрехи, качеството и стила, които казва за себе си, а световните знаменитости с удоволствие парадират в дрехи на червени път и други ярки събития.
Днес ние ще представим на вашето внимаю десет от най-добрите, по наше субективното мнение, модни дизайнери, които винаги остават приоритет и зарадва своите фенове с очарователни нарядами.


  1.  

    Габриел Bonheur Chanel (Коко Шанел)
    Отваря нашият топ 10 на най-добрите и известните дизайнери в света, несравним, безсмъртна и невероятна Коко Шанел. Тази крехка, строга и вид на жена сотворила със света на модата е нещо неповторимо, включване на всички обичайни основи и правила.

    Първият магазин на Коко, открит в Париж, донесе си зашеметяващ успех, само за една година, се превръща в истински Дом на модата. Жените с удоволствие, носени от нейните поли свободно размери, известни фланелен блейзери и дълги пуловери от джърси.
    С толкова лека ръка през 1921 г. е създаден известния аромат " Шанел № 5 който се радва на шумен успех и сред прекрасната половина на обществото до ден днешен. По-късно костюм на "Шанел" се превърна в истински символ на поколение и символ на определен статут, символ на "малката черна рокля" все още се смята за еталон за стил и красота, както и сака без яки, покрити панделка - истинска легенда!

  2. Christian Dior
    Още едно име в света на модата, която се появява тук, за да остане завинаги. Кристиан започна с това, че продава своите картини и скици на дрехи, за да спечеля малко някакви пари след разруха на баща си. Така прост начин той се е срещал с някои от водещите, по това време, модельерами в света на модата, след което започва кариерата си на модел дома Lucien Lelong. След още няколко години, благодарение на собствените си дарби и талант, той отваря своя собствена модна Къща, който печели цяла Франция, а с течение на времето, и на целия свят.
    Дрехи от Christiane става глътка въздух и нежност, който е така необходим в следвоенните тежки години. Днес, както и тогава, къща Dior е на върха на славата, а под името му се предлага не само дрехи, но и парфюми, козметика и различни аксесоари.

  3. Yves Saint Laurent
    Ученик, а впоследствие помощник художествен директор на фирмата Кристиан Диора, основател на модна къща Yves Saint Laurent, както и създател на нов модерен начин на "Le Smoking", който удари от други дизайнери и се превърна в основна тенденция в света на женската мода по онова време.

    В края на миналия век Ив Сен Лоран е отличен с престижната награда - "Оскар" в света на висшата мода. Днес модната къща е една от най-популярните, прогресивни и търсените в модерен комплекс олимп, а неща от колекции - примери за стил, красота и неповторимост.

  4. Giorgio Armani
    Човек, направила революция в света на мъжката мода, замяна на строгите консервативни възгледи в по-непринуден възможности. Днес мъжки костюм от Армани - знак за добър вкус и стил, именно той създава и пуска на изключителна колекция на обувки, колекция от дрехи, бижута и часовници, известни в целия свят.

  5. Domenico Dolce and Stefano Gabbana
    Вероятно тези две фамилия, без съмнение, са известни на всеки, а в гардероба на тези дендита задължително да отговарят поне на дъното на създаването на такива гении. Всички събирането им се радват продължаването на популярността на звездите на Холивуд, не е изненадващо, защото всяка жена, която пуснати на облекло от Dolce&Gabbana, се чувства по-уверена и невероятно съблазнителен.


  6. Garavani Valentino Всеки моден дизайнер има, така да се каже, своите "чипове" или "удар", които впоследствие са станали им визитна картичка. При Валентино е известната червени рокли! Този човек знае точно как трябва да се облича истинска жена, дрехите му са толкова рафинирани марбела и почитана, че някои рокля от Валентино изложени в галерии и музеи по целия свят!

  7. Alexander Mcqueen
    Английски дизайнер на съвременната мода, който по право е известен със своите изключителни-влакна, пълни с ярки, цветни и невероятно красиви модели. Без преувеличения един от най-добрите дизайнери на нашето време, които в продължение на своя кратък живот (умира на 40-годишна възраст) е успял да получи 4 награди в категорията "Най-добър Британски Дизайнер на Годината".

  8. . Ralph Lauren
    Американски моден дизайнер, който пуска специални модни колекции, изпълнени с безгрижен стил и дух на култура на американския запад.
    Особеност на неговите творения бързо го направи известен, днес Лорън под името пуска не само линия мъжки и дамски дрехи, но и елементи на собствения си интериор, парфюми, аксесоари и продукти за домашни любимци.

  9. Calvin Klein
    Основател на компанията Calvin Klein Inc., започва със създаването на изключително мъжки връхни дрехи, с течение на времето преминах на дизайна на женските линии. Именно през 70-те години на миналия век стана първият освобождаване на скъпи и качествени дънки с етикета на компанията му в задните си джобове, които, впоследствие, стана много популярен феномен.

  10. Стела Маккартни
    Да, Да, не сте се объркали, това е дъщерята на самия Пол МаКартни, днес е една от най-търсените и признати от световната общественост за дизайнери в света на висшата мода.


Otgovorni.com



Тагове:   красота,   стил,   колекции,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nbamb
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 219637
Постинги: 308
Коментари: 6
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930