Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 16:11 - Кога модата е вредна за теб
Автор: nbamb Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
0



Защото повечето жени са вманиачени на тема красота и външен вид. Истината е, че не е хубаво да следваш сляпо всяка мода, защото можеш да си навредиш. Кога модата става опасна и с кои дрехи и аксесоари трябва да внимаваш?



Обувки с много впити каишки. През по-топлите дни от годината, момичетата обожават да носят високи обувки с множество каишки. Те са модерни и красиви, но са наистина неудобни. Проблемът е, че ако прекараш цял ден на такива обувки, ще имаш сериозни болки в глезените и стъпалата. Краката ти се подуват, а каишките се впиват в кожата ти. Така се нарушава оросяването на краката. Старай се да не носиш често такива обувки.



Много тежка дамска чанта. Какво носиш в дамската си чанта? Вероятно отначало ще си кажеш, че имаш само няколко най-нужни предмета, но ако я отвориш и провериш ще се учудиш какви предмети носиш със себе си ежедневно. Много момичета правят грешката да си слагат ненужни неща в дамската чанта, която става все по-тежка и по-тежка. Проблемът идва, когато тя тежи толкова, че причинява болки в гърба.



Стягащо бельо. Някои рокли са толкова впити по тялото, че няма как да си спестим стягащото бельо. То е чудесен начин да прикрием дребните дефекти, но може да бъде опасно. Ако прекараш дълго време с такова бельо, може да нарушиш кръвообращението си и да ти прилошее.



Прекалено високи токове. Недей да прекаляваш с височините, защото можеш да си докараш проблеми с краката, гърба и много болка. Ежедневната употреба на високи токове води до изкривяване на стойката, проблеми с гръбначния стълб и ходилата. Запази високите токчета за по-специални случаи и си намери стабилни и удобни обувки за всеки ден.



Вълнени пуловери. Вълната е прекрасна материя, защото топли много и е естествен материал. Проблемът е, че тя наистина боцка. Малко са хората, които могат да търпят вълнени дрехи. Но вълната може да бъде опасна, защото дразни кожата. Може да ти докара обриви и други кожни проблеми, особено ако си с по-чувствителна кожа.



Тежки обеци. Обожаваш бижута? Колко чифта обеци имаш? Вероятно поне няколко. Трябва да внимаваш с големината и тежестта на обеците, защото те могат да направят дупките на ушите ти по-големи и да разтеглят мекото на ухото ти. Това е съпроводено с болка и дискомфорт. Избирай по-леки обеци или търси такива, които се защипват за ухото.


TEENPROBLEM.NET




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nbamb
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 219614
Постинги: 308
Коментари: 6
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930