Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2014 16:53 - На какви дрехи да заложим тази есен, за да сме модерни?
Автор: nbamb Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 426 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Ако професията ви позволява малко по-свободно облекло, то опитайте тази есен да бъдете артистично елегантни. Как ще постигнете този ефект? Не е трудно, но все пак трябва да внимавате в комбинациите. Използването на много елементи е удобно, тъй като така може да вкарате в действие най-различни дрехи и аксесоари от наличните в гардероба. Но не бива да прекалявате с цветовете и количествата, за да не развалите хармонията. Защото дори при артистичния стил е добре да спазвате определени граници.

Пуловер вместо рокля

Много елегантен и красив вариант е да облечете гигантски пуловер (свръхразмерът тази есен отново е актуален) вместо рокля. Нищо не пречи да изберете такъв с по-интересна или пo-груба плетка. Но заложете на цвят, който не се набива на очи – например телесен, шампанско, каймак… Идеята е да се открои плетката и меката материя, а не цветът. Допълненията ще натежат и ще развалят цялостния ефект. Единственото, което може дадобавите, е артистичн завързана на шията кадифена панделка (вместо колие) в контрастен цвят и чанта в същата контрастна тоналност.

Сако с рокля

Доста е атрактивно и определено бохемско. Сакото обаче трябва да е от мек, топъл, вълнен плат, в есенни нюанси, а роклята – ефирна, лека и флорална. Така ще постигнете ефектно противопоставяне на материи, ще изглеждате артистични и в същото време елегантни. Освен това съчетанието е особено удачно за началото на есента, когато времето все още се мени бързо. Ако е студено, сакото ще ви топли, а ако слънцето се окаже по-силно от очакваното, лесно ще останете по тънката рокля.

Съвременна Лолита

Ще постигнете подобен ефект, ако се придържате към характерните за героинята на Набоков момичешки дрехи, но замените ефирните и нежни материи с кожени или плетени. Късата пола например може да бъде от черна лицева кожа. За да избягате от рокерското излъчване, добавете нещо свежо в горната част – например къс пуловер от мохер в атрактивен цвят. За този ансамбъл бижутата не са подходящ аксесоар. Но може да добавите закачлива черна шапчица и чанта с ресни, пише сп. „Журнал“.

Цветя и плетки

Дори и при по-специален повод може да се облечете артистично, стига да спазите условието, тоалетът да бъде и елегантен. Добър вариант например е съчетаването на красива пола с флорален десен от коприна или тафта и по-прибран пуловер в един от нюансите на цветята по полата. Особено ефектно стои с пуловер, който в талията наподобява „пеплум“ силуета.



 

PO-KRASIVI.NET






Тагове:   рокля,   цветя,   пуловер,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nbamb
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 220222
Постинги: 308
Коментари: 6
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930